Injektionsbehandlingar på Plastikakademin City

Filler, restylane

 

Välkommen till Plastikakademin City!

Vi har länge velat ge våra kunder en möjlighet att på ett smidigt sätt få tillgång till våra injektionsbehandlingar men med den kvalitet och säkerhet det innebär att behandlingarna utförs av erfarna specialister i plastikkirurgi. Nu kan vi äntligen i samarbete med Hagdahls & Co erbjuda injektionsbehandlingar mitt i Linköping City. Här på Plastikakademin City utför vi så väl fillerbehandlingar (exempelvis Restylan) som injektioner av Botulinumtoxin A (Botox, Vistabel etc). Vi hoppas att denna möjlighet skall underlätta för kunder som på ett smidigt och säkert sätt vill få möjlighet att behandlas med moderna produkter av specialister i plastikkirurgi.

Nu har du möjlighet att kombinera  Hagdahls & Co's stora utbud av behandlingar med en konsultation hos någon av våra erfarna plastikkirurger för en diskussion kring de olika injektionsbehandlingar vi erbjuder. Som alltid på Plastikakademin är konsultationer utan kostnad. Bestämmer du dig för en injektionsbehnadling kan denna utföras direkt om du så önskar. Du kan boka en tid antingen genom att kontakta Plastikakademins eller Hagdahls & Co's reception eller genom Boka Direkt (välj Plastikakademin City). Självklart kan du precis som vanligt få dina injektionsbehandlingar i Plastikakademins moderna lokaler på Brigadgatan. Plastikakademin City är ett komplement till vår vanliga verksamhet som vi hoppas skall underlätta för er som önskar en injektionsbehandling. För alla andra behandlingar, operationer och konsultationer kontaktar du Plastikakademin med hjälp av de vanliga kontaktuppgifterna som du finner under menyn "kontakt" eller bokar en tid via BokaDirekt.

 

Du kan läsa mer om de olika injektions- och fillerbehandlingar vi erbjuder via menyvalen eller genom att klicka på knappen här under.

 

      Svensk plastikkirurgisk förening        Svensk förening för estetisk plastikkirurgi             Läkarförbundet          Svenska läkaresällskapet             IPRAS