Loading...

Doktor Hans Vintertun

Medicine doktor och överläkare i plastikkirurgi

Hans Vintertun är överläkare i plastikkirurgi och medicine doktor. Han är utbildad vid Karolinska Institutet i Stockholm där han också erhöll sin medicinska doktorsgrad. Hans arbetade med allmänkirurgi i Skövde innan han fullbordade sin specialistutbildning till plastikkirurg vid Universitetssjukhuset i Linköping. Under denna tid arbetade han även som senior forskare och har producerat ett antal vetenskapliga artiklar samt varit bihandledare till flera doktorander.

Hans har också arbetat ett antal år i Norge vid Haukelands sjukhus där han var ansvarig för den rekonstruktiva mikrokirurgin. Sedan 2012 är Hans åter i Sverige och har arbetat som överläkare på Hand-och Plastikkirurgiska kliniken, Linköpings Universitetssjukhus. Hans har en mycket bred erfarenhet inom det plastikkirurgiska fältet och har inom det offentliga arbetat i huvudsak med ansiktsrekonstruktiv kirurgi och mikrokirurgi. Inom den estetiska plastikkirurgin har han en mångårig erfarenhet både från Sverige och Norge och har ett specialintresse för bröst-och ansiktskirurgi.

 

 Kontakta Plastikakademin 

Du är mer än välkommen att kontakta oss med alla dina frågor kring plastikkirurgi, åderbråck, käkkirurgi och hudförändringar!   

Tel: 013-154461 (säkrast mellan 09.00-13.00)

mail: plastikakademin@plastikakademin.se